Ons team kan zakelijk, financieel en administratief advies geven. Uiteraard hou je zelf de regie. Wij geven jou de ruimte die nodig is om je met jouw kernactiviteiten bezig te houden; de reden dat jij bent gestart met jouw bedrijf.

Problemen met werknemers

Langdurig ziekteverzuim veroorzaakt zorgen en problemen bij alle betrokkenen. Door de wetten en regelgeving moet je aan van alles voldoen, maar hoe doe je dat? Het bewaken van wederzijdse rechten en plichten verloopt niet altijd soepel, waardoor onbegrip en frustratie ontstaan. Wij kunnen begeleiden, ondersteunen en meedenken, als je dat wilt vanaf de eerste ziektedag. Zo worden alle mogelijkheden duidelijk en kun je een weloverwogen keuze maken over de aanpak van het verzuim.

Een werknemer met schulden kan zorgen dat jouw bedrijf te maken krijgt met bijvoorbeeld loonbeslag. Vanaf het najaar van 2020 mogen wij ondersteuning bieden als schuldhulpverlener. Wij gaan graag in gesprek met de betrokken partijen zodat de problemen beperkt blijven, en iedereen begrijpt wat de stappen die moeten worden genomen inhouden.

Administratie en communicatie

Ons team kan de volledige administratieve last van je overnemen als je dat wilt. We hebben ruime ervaring met administratie op het gebied van lonen, contracten, arbeidsvoorwaarden, facturatie, belastingafdracht, het opzetten van nieuwe bedrijven, enzovoorts. Ook wanneer jouw kernactiviteiten en financiële stabiliteit bedreigd worden denkt ons team graag met jou mee.

Communicatie tussen verschillende mensen in een bedrijf kan soms lastig verlopen. Het is moeilijk elkaars intentie goed in te schatten, het uiteindelijke doel in te zien of begrip op te brengen voor de situatie van een ander. Ons team adviseert, ondersteunt, en traint jou en jouw werknemers om het meeste uit jezelf en jouw team te halen.

Lees hier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen, en hoe onze werkwijze eruit ziet.